Haber

Yarımada Belediyeler Birliği Oran ile kaldığı yerden devam edecek

İzmir’in 9 ilçesinin bağlı olduğu yaklaşık 550 bin nüfuslu Yarımada Belediyeler Birliği’nin Başkanlığına Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran seçildi. Oran, bu görevi onurla yürüteceğini söyledi.

Karaburun, Çeşme, Seferihisar, Urla, Selçuk ve Güzelbahçe, Balçova, Narlıdere ve Menderes ilçelerini kapsayan Yarımada Belediyeler Birliği seçimleri yapıldı. Urla Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan seçimlerde sandıktan çıkan isim Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran oldu.

Oran, “Yarımadamız için elimden geleni yapacağım” dedi

9 ilçenin bağlı olduğu 550 bin nüfuslu Yarımada Belediyeler Birliği Başkanlığı’na seçilmekten büyük onur duyduğunu belirten Çeşme Belediye Başkanı Oran, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımızın liderliğinde; Tunç Soyer, dünyanın incisi Ege’nin incisi yarımadamız için birlik, beraberlik ve dayanışma için. Dayanışma içinde çalışacağız. Kültürü, turizmi, sanatı, doğası ve daha birçok eşsiz güzellikleriyle turizmin önde gelen destinasyonlarından biri olan Yarımadamızı çok daha iyi yerlere getirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu