Yaşam

Kızılcık Şerbeti 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti yeni bölümde neler olacak?

Kızılcık Şerbeti Altın Sinema imzalı, ilk bölümü 28 Ekim 2022’de yayınlanan, yönetmenliğini Hakan Kırvavaç’ın yaptığı, senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı drama türündeki Türk televizyon dizisidir. Kızılcık Şerbeti 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümünde neler olacak?

TAÇ ŞERBETİ NE ZAMAN VE SAAT KAÇTA?

Kızılcık Şerbeti her Cuma saat 20:00’de Show TV’de.

VİNÇ 8. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kızılcık Şerbeti 7.bölümünün ardından şu an 8.bölüm fragmanı yayında değil. Fragmanı yayınlanınca paylaşacağız.

TAÇ ŞERBETİ 7. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

TAÇ ŞERBETİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kızılcık Şerbeti’nin 6. Bölümünde; Ömer ve Kıvılcım, çocuklarının arasındaki sorunu çözmek için bir takım çözümler üretecek ve bu faaliyetler sonucunda yakınlaşacaklardır. Kocası Mustafa’yı parlatmak isteyen Nilay’ın aklı yine kurnazlara çalışacak ve amacına ulaşamayacak ve kayınpederi tarafından azarlanacaktır.

Aşklarının gücüyle evdeki sorunların üstesinden gelen Doğa ve Fatih için her şey yolunda giderken Doğa’nın masum bir hareketi Ünal ailesi tarafından yanlış anlaşılacak ve genç çift yeni bir krizin eşiğine gelecektir. .

Pembe’nin Alev’e yaptığı haksızlığı düzeltmek için harekete geçen Abdullah, kendisini şaşırtıcı bir şekilde olayın içinde bulacaktır.

ÇITIR ŞERBE KONUSU NEDİR?

İyi eğitimli, gerçekçi ve çağdaş bir kadın olan Kıvılcım (Evrim Alasya), boşandıktan sonra sebat etmiş ve iki kızını inandığı bedeller doğrultusunda büyütmüştür. Küçük kızı Çimen (Selin Türkmen) artık liseye giderken, büyük kızı Tabiat (Sıla Türkoğlu) üniversitede diş hekimliği okumaktadır. Kıvılcım’ın tek dileği çocuklarının gelecekte başarılı ve mutlu olduğunu görmektir.

Doğa’nın erkek arkadaşıyla üniversitenin ilk yılında evlenmesiyle büyük hayal kırıklığına uğrayan Kıvılcım, kızının kocasının ailesiyle tanışmasıyla hayatının şokunu yaşar.

Doğa’nın kocası Fatih’in (Doğukan Güngör) ailesi muhafazakar bir ailedir. Kıvılcım, kızının hayata bu kadar farklı bakan bir ailede yaşayamayacağını düşünür.

Doğa, aşklarının her türlü farklılığın üstesinden geleceğine inanır. “Kızılcık Şerbeti” iki uç ailenin ortasında, farklı yöntemlerle geçen bir aşk hikayesidir.

TAÇ ŞERBET DÖKÜMÜ

barış kılıcı

Evrim Alasia

Settar Tanrıöğen

Sıla Türkoğlu

Sibel Taşçıoğlu

Doğukan Güngör

Müjde Uzmanı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu