Haber

Şehir İçi Yaşam Alanlarının Temizliği İçin Cif 55 Çadır Çalışmaları

Pakken Hoş projesi kapsamında deprem bölgelerinin temizlik ihtiyacını karşılamak için çalışmalarını sürdüren Cif, bölgede bir milyonu aşkın kişinin hayatına dokunuyor. Bölge sakinlerinin istihdamıyla oluşturulan ‘Cif Temizlik Ekipleri’ ile Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman ve Malatya’da; Toplam 55 çadırkentte mutfak, banyo gibi ortak yaşam alanlarının temizliğine yönelik çalışmalar yapılıyor.

 Temiz ve bakımlı alanların insanlar üzerinde yarattığı olumlu duyguları konutlardan şehirlere taşımak amacı ile 2020 yılında İstanbul’da lanse edilmiştir. “Temizken Güzel”projeyi deprem bölgelerine taşımak Cıfçalkalama alanlarında temizlemenin yarattığı pürüzsüzlük hareketini büyütür.

Deprem bölgesinde insanların sağlığı ve yetkinliği için temel gerekliliklerden biri olan temizlik standartlarını iyileştirmek için harekete geçen Cif; Kahramanmaraş, Hatay, AdıyamanVe Malatya ‘içinde; Şehirdeki mutfak, banyo gibi ortak yaşam alanlarının temizliği için toplam 55 çadır çalışıyor. Bölge sakinlerinin istihdamı ile oluşturulan 44 kişi Cif Temizlik Ekipleri Çadır kentlerde ortak yaşam alanlarının temizliği ve bakımı yapılırken; Bölgeye ayrıca sistemli bir şekilde çalışma desteği sağlanmaktadır. Günde bir milyon insanın hayatına pozitif katkı sağlayan Cif, hazırladığı video sinemada temiz ve umutlu bir gelecek için çalışmalarına tüm hızıyla devam edeceğini belirtiyor.

Temizliğin insanda yarattığı güzellikten yola çıktık.

Cif Marka Müdürü Nedimcan Serintürk “Deprem bölgesindeki yaraları sarmak için hepimize değerli görevler düşüyor. Bu süreçte bölgenin en temel ihtiyaçlarından biri olan temizlik ve temiz alanların insanlar için yarattığı pürüzsüzlükten yola çıktık. Depremin ilk günlerinden itibaren başlattığımız güçlendirme çalışmalarına yenilerini ekleyerek devam ediyoruz. Saflığın yetkinliğini artırırken günde bir milyondan fazla kişiye ulaşıyoruz. Yaptığımız işin bölge insanının yaşamına olumlu katkısını görmek bize ilham veriyor. Bundan sonraki süreçte de bölge insanının rahatına katkı sağlayacak, keyifli ve temiz alanlar oluşturmak için çalışacağız” dedi. söz konusu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu