Haber

Moskova’da Bir Çift Ev İlanlarına Bakarken Satılık Çocuk İlanı Karşısına Çıktı!

Rusya’nın başkenti Moskova’da yaşayan çift, birlikte yaşayacakları yer ararken ‘satılık’ küçük bir çocuk ilanıyla karşılaştılar! Haberin detayları içeriğin devamında… ?

Kaynak:https://www.mirror.co.uk/news/weird-n…

Geçtiğimiz günlerde Rusya’nın başkenti Moskova’da tüyleri diken diken eden bir olay yaşandı.

Moskova’da yaşayan bir çift yeni bir konut ararken ‘satılık’ bir çocuk ilanıyla karşılaştı.

Çift, konut aradıkları sitede ‘hayvan’ kategorisini açtı ve 5 yaşındaki çocuğun yer aldığı o korkunç ilanla karşılaştı.

Rusya’dan Moskovskij Komsomolets (MK) haber bültenine göre, 33 yaşındaki Matvey, reklamda ‘Seryozha (adı) – Moskova’dan satın alın’ yazan gülümseyen bir çocuğun fotoğrafını gördüğünü iddia etti.

İlanda ayrıca küçük çocuk için indirimli bir fiyat olduğu, bir telefon numarası ve satıcının adının da mevcut olduğu yazıyordu.

Birkaç haber sitesine göre çift, ilanı görür görmez polisi arayarak yazılı ifade verdi. MK haber platformu tarafından verilen bu reklamın ‘kötü bir şaka’ veya ‘daha kötü’ olduğunu ima ettiği için hakkında soruşturma başlatıldı.

Rusya’da bu tür haberlere ilk kez rastlanmıyor!

Temmuz 2022’de bir Rus anne bebeğini 3.000 sterlinlik bir burun ameliyatı karşılığında sattı. Polis raporlarına göre anne, 25 Nisan’da doğumun ardından bebeği almayı kabul eden bir çiftten 274 sterlin depozito aldı. Bebeğin rahatsızlanması üzerine hastaneye giden çift, çocuğu tedavi ettiremedi. doğum belgesi yoktu. Bu sefer biyolojik anne, doğum belgesini vermek için biraz daha para istedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu