Haber

Sultangazi’de Bir Siteden İki Kez Çalınırken Yakalanan Kişi

Sultangazi’de bir sitenin otoparkına bir gün arayla iki kez giren hırsız, önce 10 bin lira değerindeki akülü aracı çaldı, ardından tekrar gelerek merdiven altına sakladığı bakır kabloları çaldı. Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmanın ardından hırsızlık zanlısı A.Ş. yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, geçtiğimiz Pazartesi günü Sultangazi Cebeci Mahallesi’ndeki bir sitede meydana geldi. Gece saat 00.00 sıralarında güvenlik görevlisinin bulunmadığı bir siteye giren hırsız, koridorda molalı bir telefonla uğraştıktan sonra önce otoparkın bulunduğu alt kata indi. Kameranın görüş alanından çıkan hırsız burada üstünü değiştirip akülü aracı çaldı. Daha sonra kameraların görüş alanı dışında kalan hırsız, bir kez daha üstünü değiştirip 10 bin liraya çaldığı akülü araçla olay yerinden ayrıldı. Bir gün gün ortasında ikinci kez gelen hırsız, bu kez giydiği kapüşonla yüzünü gizleyerek merdiven altına sakladığı bakır kabloları ve bazı değerli eşyalarını iki ayrı bölmeye koyarak olay yerinden ayrıldı. gözüne çarpmadan önce çalmak için çantalar. Kablolarla binadan çıkan hırsızın farklı bir kıyafet giydiği sitenin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Olayın ardından İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatıldı. Güvenlik kameralarını izleyen gruplar, A.Ş. Kimliği tespit edilen zanlı, çaldığı akülü araçla yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen zanlı A.Ş.’nin daha önce 2 hırsızlık suçundan daha arama fişinin olduğu öğrenildi. – İSTANBUL

kofcazajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu