Haber

Sakarya Dağ Bisikleti Yarışlarında puan alan 3 Türk sporcudan biri Murat Pehlevan oldu.

İnegöl Belediyesi DOSTUM Bisiklet Takımı sporcusu Murat Pehlevan, dünyanın dört bir yanından yarışmacılarla mücadele ederek Sakarya Dağ Bisikleti Yarışlarında puan alan 3 Türk sporcudan biri olmayı başardı.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da dünyanın dört bir yanından bisiklet tutkunları Sakarya’da buluşuyor. 2 Dünya Kupası ve 1 Avrupa Kupası’na ev sahipliği yapacak yarışlar, 17 Mayıs’ta büyük bir coşkuyla başladı. 11 Haziran’a kadar devam edecek yarışlara ülkemizden ve dünyanın dört bir yanından profesyonel bisikletçiler katılıyor.

Müsabakaların MTB CUP bölümü 17 Mayıs 16:00-19:00, 19 Mayıs 20.30-22.30 saatleri arasında yapıldı. Bu tarihlerde düzenlenen Sakarya Dağ Bisikleti Yarışlarında İnegöl Belediyesi Spor Club DOSTUM Bisiklet Takımı sporcusu Murat Pehlevan da yerini aldı. Murat Pehlevan, dünya çapında birbirinden değerli yarışmacıların yer aldığı yarışlarda puan alan 3 Türk sporcudan biri olmayı başardı. Başarılı sporcu, müsabakalarda ülkemiz ve şehrimiz adına puanlar alarak adından söz ettirdi. – BURSA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu