Haber

Renault Megane E-Tech Stokları Hızla Tükeniyor

Elektrikli otomobil dönüşümünde öncü olarak gösterebileceğimiz markaların ortasında yer alan, renault son periyotta vites artırıldı. Son olarak uzun yıllardır Türkiye’de ve dünyada en çok satan modellerden biri olmuştur. megane nin elektrikli versiyonunu yayınladı. Özellikle Türkiye’de bu araca ilgi o kadar fazla ki stoklara geldiği gün tükeniyor. İşte Renault Megane E-Tech…

Renault Megane E-Tech stokları çıktığı anda tükeniyor!

Geçtiğimiz Temmuz ayının sonlarına doğru yeni Renault Megane E-Tech modelinin Türkiye’de satışa çıkacağı duyurulmuştu. Nitekim 1 Ağustos itibariyle 250 adet stok ön siparişe açıldı. Bu araca ilgi o kadar fazla ki bire bir günlük stoklar tükendi. Yani sadece 1 Ağustos’ta 250 adet satmayı başardı.

1 hafta sonra 8 Ağustos’ta stok yenilendi ve 250 araç daha satışa çıkarıldı. Şimdi Renault bir açıklama yapmadı ve ağustos ayında tam olarak kaç adet satıldığını önümüzdeki ayın ODMD verilerinde göreceğiz ancak 2. partinin de bir gün tükendiği söyleniyor.

Renault’nun sevilen elektrikli modeli için veda zamanı: Yerini kim alacak?

Peki bu aracı indirimdeyken tükenen özellikler nelerdir? Öncelikle fiyatı ile ön plana çıktığını belirteyim. Çünkü motor gücü 160 kw ve altı olan otomobiller düşük ÖTV sınıfında yer alıyor ve fiyat olarak rakiplerinin önüne geçiyor. Opsiyonlar hariç Icon paketin satış fiyatı 1 milyon 599 bin TL, Tekno’nun satış fiyatı ise 1 milyon 499 bin TL.

Elbette aracın özellikleri de günümüz standartları için oldukça yeterli. 160 kW motor gücü ve 300 Nm tork ile 0’dan 100 km/h’ye 7,4 saniyede çıkmasının yanı sıra 40 dakikada yüzde 80 şarj olan ve 450 km menzil sunan bataryası da onu öne çıkarıyor.

ÖzelliklerYeni Renault Megane E-Tech %100 Elektrikli

Fiyat İkonik: 1 milyon 599 bin TL (opsiyonlar hariç)

Tekno: 1 milyon 499 bin TL (opsiyonsuz)Maksimum Menzil450 kmElektrikli Motor Gücü160 kW (220 hp)Tork300 NmHızlanma (0’dan 100 km/sa)7,4 saniyePil Kapasitesi60 kWhŞarj Süresi42 dakikada %80 şarj Bagaj Hacmi440 litrePlatformÖzel üretim CMF- EV platformu Menzil Genişletici Fren SistemiDört seviyeli rejeneratif fren sistemi

Kaynak: Shiftdelete / Araba

kibriscikajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu