Haber

Merdan Yanardağ çıldırdı: Akşener’e sert tepki!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 6’lı koalisyonu devirdikten sonra bugün şartlı olarak masaya döndü. Daha önce Kılıçdaroğlu’nun adaylığını reddettiğini açıklayan Akşener, cumhurbaşkanı adayının Ekrem İmamoğlu veya Mansur Yavaş olması gerektiğini belirtmişti. Bugünkü gelişmeyle vitesi küçülten Akşener, koalisyon masasına İmamoğlu ve Yavaş’ın Başkan Yardımcılarını önerdi.

“BÜYÜK HATA”

Akşener’in önerisi CHP’nin finanse ettiği medyada tepkiyle karşılandı. TELE 1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, Meral Akşener’in hamlesinin büyük hata olacağını söyledi. sözleriyle değerlendirdi.

“BUNA İZİN VERMEK BÜYÜK BİR SİYASİ YANLIŞTIR”

Bir partinin içişlerine karışmanın doğru olmadığını ifade eden Yanardağ, “Buna izin vermek büyük bir siyasi hatadır. Burada itiraz ettiğim şahıslar ne Mansur Yavaş ne de Ekrem İmamoğlu, yanlış siyasi tavırdır, partinin içişlerine karışmak yanlıştır” dedi. yöntem.” söz konusu.

“KILIÇDAROĞLU’NA ‘ÇALIŞMAZSIN’ DEMEK İÇİN”

Volkan dedi ki:

“İYİ Parti’nin ‘icra ve yetkili’ iki genel başkan yardımcısı önerisi CHP’ye hançer saplamak içindir. ‘İşe yaramazsınız, ne seçimi kazanabilirsiniz ne de ülkeyi yönetebilirsiniz’ demektir. Bu teklifin kabulü kurtardı. Akşener intihardan kurtarır ama CHP’yi de batırır.

“AKŞENER UYGULAMAYA TESLİM OLMAMALIDIR”

Akşener’in dayatmasına boyun eğmemek gerekir. Yönetilemez bir koalisyon görüntüsü veriliyor. Bu topluma güven vermez, tersine yol açar. Kararlılık gösterilseydi ve devam etseydi, krizden daha güçlü çıkacaktık. Şimdi ‘Problem çıkarmadan aday bile belirleyemezsin’ diyecek.

Kemal Bey’e bu kadar saygısızlığa birinin “yeter” demesi lazım. Aynısı Millet İttifakı’nın diğer liderlerine de yapılıyor.”

haber-murgul.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu