Teknoloji

Eski istihbarat yetkilisinden itiraf: ABD’nin dünya dışı gemileri ve pilotları var

Eski bir istihbarat yetkilisi, Kongre’ye ve müfettişlere ABD’nin gizli programları hakkında bilgi verdi.

Bilgilerin yasa dışı bir şekilde Kongre’den saklandığını söyleyen eski istihbarat görevlisi, gizli ifşaları nedeniyle yasa dışı misillemeye maruz kaldığını iddia ederek şikayette bulundu.

Muhbir, Afganistan’da eski bir savaş subayı olan 36 yaşındaki David Charles Grusch. Ulusal Jeo-uzaysal İstihbarat Teşkilatı (NGA) ve Ulusal Keşif Ofisi (NRO) ile çalışan Grusch, 2019-2021 ortalarında Tanımlanamayan Hava Olayları Görev Gücü ile keşif ofisi temsilcisi olarak görev yaptı. .

Görev gücü, bir zamanlar “tanımlanamayan uçan cisimler” veya UFO’lar olarak adlandırılan ve artık resmi olarak “tanımlanamayan anormal fenomenler” veya UAP’ler olarak bilinen şeyleri araştırmak için oluşturuldu.

Görev gücü, Savunma Bakanlığı İstihbarat ve Güvenlik Ofisi altındaki Donanma Bakanlığı tarafından yönetildi.

“ABD, insan yapımı olmayan araçlara el koydu”

ABD Kongresi’nde yemin eden Grusch, hükümetin kimliği belirsiz araç veya araç segmentleri olduğunu söyledi.

Grusch, hükümetin onlarca yıldır kısmi parçaları bozulmamış araçlara kadar topladığını söyledi. Eski istihbarat görevlisine göre, analiz edilen parçaların dünya dışı ve bilinmeyen bir kökene sahip olduğu bulundu.

Grusch’a kefil olan yardımcılar, bilgilerin son derece hassas olduğunu söyleyerek, insan olmayan nesnelerden gelen materyallerin çok gizli programların malı olduğuna dair kanıtlar sağladı.

Yerler, program adları ve diğer bazı veriler gizli kalmasına rağmen, bu ayrıntılar Genel Müfettiş ve istihbarat komitesi personeline sağlandı.

Kurtarma programının birkaç mevcut üyesi, Başmüfettişin ofisiyle görüştü ve Grusch’un gizli şikayet için sağladığı bilgileri doğruladı.

“ABD’nin biyolojik pilotları var”

Öte yandan Grush, ABD’nin kaza yapan araçlarda insan olmayan biyolojik pilotlar yakaladığını da savundu.

Bu nesneleri sekiz yıldır gördüğünü ve bildiği kadarıyla bu olayların hala devam ettiğini söyleyen Ryan Graves, yetkilileri emsal olayları kamuoyuna açmaya ve daha şeffaf olmaya çağırdı.

ABD Savunma Bakanlığı sözcüsü, şu ana kadar dünya dışı materyallerin bulundurulması veya aksi mühendislikle ilgili herhangi bir programın varlığından haberdar olmadığını söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu