Haber

Edro, seri yakalamak istiyor

Bölgesel Amatör Lig 12. Grup’ta gayret eden 1966 Edremitspor 9. Hafta çabasında deplasmanda Bigaspor’la karışılacak. Geçen hafta yeni Teknik Yöneticisi Cenap Taner idaresinde üç puana uzanarak moral bulan yeşil-sarılı takım Biga’da kazanarak galibiyet serisi başlatmak istiyor.

1966 Edremitspor, Bölgesel Amatör Lig 12. Grup’ta Pazar günü Bigaspor’a konuk olacak. Geçtiğimiz hafta yeni Teknik Yönetici Cenap Taner idaresinde çıktığı birinci maçta Kuruçeşmespor’u yenerek moral bulan Edremitspor, Pazar günü oynayacağı Bigaspor maçına sıkı bir halde hazırlanıyor. Biga Stadı’nın sentetik çim olması nedeniyle Teknik Yönetici Cenap Taner idaresinde idmanlarını Havran Koca Seyit Stadı’nın sentetik alanında sürdürüyor.

Oldukça moralli olan yeşil-sarılı grupta futbolcuların hırslı gayreti dikkat çekerken çift kale maçla devam eden idmanda, hafif sakatlığı bulunan Ferit Erişçi gruptan başka olarak düz koşu yaptı.

Teknik Yönetici Taner, galibiyetle başlamanın hoş olduğunu ancak seri galibiyetler yakalamaları gerektiğini belirtti. Taner, yaptığı açıklamada “İlk hafta içeride oynadığımız maçı kazandık. Çocukların maçı kazanma isteklerinden mutluyum. Uygun de uğraş ettiler. Tabi bir tane maç kazanmanın tek başına çok fazla bir manası yok. Maç kazanmada devamlılığı sağlamamız lazım. Üst üste maç kazandığımız vakit bir ivme kazanabilirsiniz. Onun için kazandığımız maçın manalı olması için dışarıda oynayacağımız maçı da kazanmak zorundayız. Kıymetli maça gideceğiz ve değerli bir ekiple oynayacağız. Grubu gidip seyrettim. Âlâ bir ekip, yeterli oyunculardan şurası bir ekip. Lakin artık biz de bir ivme yakalamak ve devamlılık sağlamak için bu maçı da kazandığımızda önümüze daha da sağlıklı bir halde, umutlu formda bakacağız” dedi.

Takım kaptanı Ali Tayfun Akbey’de yeni Teknik Yönetici Cenap Taner’le düzgün bir hava yakaladıklarını kaydetti; “Bu hafta içeride galip geldik. Üç puan aldık mutluyuz. Bu hafta zor bir deplasmana gidiyoruz. Bigaspor ligde iyi konumda. İyi hazırlanıyoruz. Yeni gelen Cenap hocamızla iyi bir hava yakaladık. Üst üste seri galibiyetler almak istiyoruz. Herkes içtenlikle iyi çalışıyor. İnşallah üç puanı alıp döneceğiz” dedi.

Futbolculardan Ferit Erişçi ise yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz hafta galibiyet aldık moralimiz yerinde. Bu maçı da alıp hedeflerimiz doğrultusunda devam etmek istiyoruz. Geçen maç arka adalem ile ilgili bir problem oldu. 2-3 gündür tedavi oluyorum. İnşallah hafta sonuna yetişeceğim” dedi.

Antrenmanı ziyaret ederek futbolculara baklava ikram eden Genel kaptan Ali Gedik, “Lige başlarken şampiyonluk parolasıyla hazırlıklarımızı, transferlerimizi yaptık. Liderimiz Tümdeniz Çelebi’nin nezdinde kulüple ilgili birlik ve beraberlik açısından son derece kardeşlik havasını yakaladık idare içerisinde. Ekibimiz lige başlarken bir çerçeve içerisinde hazırlandık. Yanlışsız bir hazırlık programıyla başladık. Fakat maalesef bir iki hafta şanssızlıklarımız, sakatlıklarımız oldu. Ekibimizde kırmızı kart gören oyuncularımız oldu. Bundan ötürü üç, dört hafta düşünceli bir devir geçirdik. Sonuçta bir kan değişikliği gerekirdi. Kan değişikliğine gidildi. Yeni bir hocamızla başladık. Son derece disiplinli ve kuralcı bir hocayla anlaştık. Edro’ya yakışır bir hocadır. Geçen hafta Kuruçeşme maçımızı kazandık. Şu anda Biga maçının hazırlıkları devam ediyor ve maksadımızdan şaşmadık. Her ne kadar on puanlık bir fark olsa da kapanmaz denecek bir puan farkı değil. Biz de bir seri yakalamak istiyoruz. Biga maçıyla birlikte üç dört seri yakaladıktan sonra şampiyonluk havası içerisindeyiz. Bu potaya gireceğimizi düşünüyoruz. Bilhassa Edremit taraftarları bizi desteklemeye devam etsinler. Her şey Edro içindir. Mutlaka ümitsizliğe kapılmasınlar, Lider Tümdeniz Çelebi nezdinde gereken ne fedakarlık varsa yapmaya hazırız. Yapmaya da devam edeceğiz. Kâfi ki bizi desteklesinler” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu