Yaşam

Bursa’daki uluslararası festivale ‘Yıldız’ finali

BURSA (İGFA) – Bursa Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla ve ATİS Şirketler Kümesi ana sponsorluğunda bu yıl 61’incisi düzenlenen Bursa Uluslararası Festivali Söz yazarı, besteci ve usta icracı Yıldız Tilbe tarafından bu yıl 61. kez düzenlendi. Unutulmaz bir konserle sona erdi. Oyak Renault sponsorluğunda gerçekleşen konserde ünlü sanatçı, sevilen bestelerini Açık Hava Tiyatrosu’nu dolduran Bursalı hayranlar için seslendirdi.

Türk pop müziğinin en uygun yorumcularından Tilbe, “Oğlum” müziğiyle sahne aldı. Sanatçının hüznü ve coşkuyu aynı anda hissettiği müziğinde hayranları eşliğinde sergilediği mükemmel performans seyircilerden büyük alkış aldı. Dansları ve seyirciyle diyaloğuyla gönülleri fetheden Tilbe, “El Adam”, “Çabuk Olalım Aşkım”, “Aşk Sözden Anlamaz”, “Yapabilirsin” gibi unutulmaz müzikleriyle izleyenleri hem duygulandırdı hem de heyecanlandırdı. Beni Aldatma” ve “Bilesin”. Konserinin ardından Açık Hava Tiyatrosu’ndan ayrılırken kendisini bekleyen hayranlarını kırmayan Yıldız Tilbe, Bursalı hayranlarıyla tek tek fotoğraf çektirdi.

Konserin sonunda muhteşem gece için sanatçılara teşekkür plaketi takdim eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 7 Temmuz’da 35.’si Altın Karagöz Halk Oyunları ile başlayan ve 61. Uluslararası Bursa Festivali’nin bir araya geldiğini söyledi. Bursa’nın seçkin sanatçılarını 14 Temmuz itibarıyla Bursalılarla buluşturuyor. konserle noktaladığını söyledi. Bursa’nın birçok özelliğinin yanı sıra bir kültür sanat kenti olduğunun altını çizen Lider Aktaş, “61 yıldır ara vermeden devam eden Uluslararası Bursa Festivali, Türkiye’nin en uzun soluklu festivali olma özelliğini taşıyor ve renk katıyor. renkli bir kültüre sahip olan Bursa’ya. 61 yıllık bu kervanın devamında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yıldız Tilbe’nin gücüne ve performansına hayran olduğunu dile getiren Lider Aktaş, bu yıl 61. kez Bursalılarla buluşmasına katkı sağlayan Atıcılık Firmaları Kümesi’ne, gecenin sponsoru Oyak Renault’ya ve tüm sponsorlarımızla birlikte teşekkür etti. , Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) Lideri ve çalışanları. Teşekkür etti.

Başkan Alinur Aktaş’ı “Bursalı mısınız Kadifeli Gelin” müziğiyle karşılayan ünlü sanatçı, bu şehri çok sevdiğini söyledi. Bursa’nın havasına ve özellikle kaplıcalarına hayran olduğunun altını çizen Tilbe, bu konserde kendisini yalnız bırakmayan Bursalı hayranlarına teşekkür etti.

haber-osmaneli.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu