Haber

Alman basını Bayern Münih – Galatasaray maçını manşete taşıdı!

UEFA Şampiyonlar Ligi 2023-2024 sezonunun küme aşamasının dördüncü haftası sona erdi.

Avrupa futbolunun en değerli kulüplerinden A Grubu’nda Türkiye’yi temsil eden Galatasaray, 80 ve 86. dakikalarda Harry Kane’in golleriyle Bayern Münih’e 2-1 yenildi.

Sarı-kırmızılı ekibin tek golü 90+3. Dakikada Cedric Bakambu’dan geldi. Grupta 4 üzerinden 4 yapan Alman ekibi, lider olarak üst sıraya çıkmayı garantiledi.

Alman basını da Galatasaray’ın ilk maçtaki kadar iyi ancak ilk maç kadar iyi olmayan performansını manşetlere taşıdı.

İşte Almanya’daki Bayern Münih maçının manşetleri…

BILD

Milli takımın başında bulunan Nagelsmann’ın tribünden izlediği maçı Bayern kazandı. Bayern Münih’te mega seri devam ediyor ancak mega endişeler de var.
Tuchel’in takımı Türklere karşı oynadı. Yaklaşık 20 bin Gala taraftarının (stadyumda 75 bin kişi vardı) tezahüratlarıyla desteklenen konuk ekip, gerçekten iyi bir oyun sergiledi. Gol bile attılar ama ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Başlama vuruşundan önce bile Tuchel bir “deplasman maçı”ndan bahsetti. ‘Galatasaray da gerçekten tehlikeli bir durum yarattı. Devre arasında Neuer, Icardi’nin şutunu dünya çapında kurtardı. Daha sonra Torreira golü attı. Ancak ofsayt gerekçesiyle attığı gol geçersiz sayıldı. Tuchel görünür bir forma kavuştu. Birkaç kez el salladı, arkasını döndü ve banka doğru yürüdü. ‘Kane maçın bitimine kısa süre kala iki gol atarak Tuchel ve Bayern’i kurtardı. Galatasaray uzatma dakikalarında skoru eşitledi. Ancak Jamal Musiala ile ilgili endişeler var. Orta saha oyuncusu ceza sahası içindeki bir hareket sırasında sol uyluğunu tuttu. Musiala oyunu bırakmak zorunda İlk şüphe: kas liflerinde yırtık. Ne kadar acı verici!

VURUCU

Bayern, Şampiyonlar Ligi A Grubu’ndaki üstünlüğünü sürdürüyor. Münih, Galatasaray’ı 2-1 yenerek ilk kez son 16’ya yükseldi. Ancak Musiala’nın sakatlığı bu başarıya gölge düşürdü.

SPOR 1

FC Bayern, Galatasaray İstanbul karşısında uzun süre zor günler geçirdi ancak sonunda forvet oyuncusu Harry Kane’e güvendi. Münih ekibi mega seriyi geliştirmeye devam ediyor.

SPOX

Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turuna planlanandan önce çıktı. Harry Kane, Galatasaray’ı 2-1 yendikleri maçta iki gol attı. İstanbul’daki ilk maçta olduğu gibi (3:1) maça cesur ve agresif başlayan Galatasaray, bu kez Bayern maçın başından itibaren kararlıydı. Galatasaray kendisinden beklenen rahatsız edici oyunu gösterdi, mücadelede sert davrandı ve her fırsatta atak yaptı. Ancak milli takıma dönen kaleci Manuel Neuer, ilk maçta ikinci kaleci Sven Ulreich kadar zorluk yaşamadı.

haber-cobanlar.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu