Haber

24 saatten az bir sürede birbirlerinden ayrıldılar! Kargaşa başladı

Geçen gün altılı masada cumhurbaşkanı adayı krizinin ardından GÜZEL Parti Genel Başkanı Meral Akşener Çok sert bir ifadeyle masadan kalktı. Akşener, 5 liderinaday olarak Kemal Kılıçdaroğludayattığını ve kabul etmediğini belirterek altı masa macerasına son verdiğini açıkladı.

Akşener’in 6 puan tablosunu devirmesinin ardından siyasi gündem hareketlendi. beş masaortaklar İYİ Parti Lideri ÂLÂ Parti tarafı beş masa ortaklarını suçlamaya başladı. Siyasi cephedeki bu gelişmelerin yanı sıra adaylık konusunda da dikkat çekici adımlar atıldı.

AKŞENER CANLI YAYINDA BAŞKAN ADAYLARINI BULDU

Avukat Ersan ŞenHaberTürk canlı yayınında kendisine yöneltilen adaylık sorusu üzerine “Meral Akşener Hanım’dan ve İYİ Parti’den böyle bir teklif gelirse elbette seve seve kabul ederim.”Akşener reklam arasında aradı ve Şen’i görüşmeye davet etti. Akşener ‘ nin bu hareketi kamuoyunda alay konusu oldu. Bir canlı yayında cumhurbaşkanının varlığı Türk halkı tarafından çok komikti.

CHP’Lİ MUHABİR HABERDAR OLDU

Olaydan sonra CHP’liyakınlığı ile tanınır. Avrasya Kamuoyu Araştırmaları Merkezi Başkanı Kemal Özkiraz Bu eylemi Akşener’in yaptığını da tweetledi. Özkiraz, Akşener’le dalga geçiyor “40 yaşını aşmış, askerliğini yapmış, üniversite mezunu, seyahat engeli olmayan, sarayda çalışabilecek prezantabl personel aranmaktadır. Başvurular aşağıdaki adrese DM yoluyla yapılacaktır. Not: Ücret dolmuştur”tweet atarak Akşeneretiketlendi.

İYİ PARTİ AVUKATI KILIÇDAROĞLU’YA TAVSİYE ETTİ

CHP anketörü ÖzkirazAkşener’le alay etmek İYİ Parti Milletvekili Metin Ergün zor zamanlar geçirdi. Kemal Özkiraz’ın tweet’ini alarak yanıt veren Ergün, bu sefer Kemal Kılıçdaroğlu’nu da öne çıkardı. Ergun, “En uygun saray çalışanı 12. kez yine Kılıçdaroğlu” tweetini paylaştı. Ancak Ergün, kısa bir süre sonra bu paylaşımı silmek zorunda kaldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu